Sunday, May 2

Ape-apepon, sy bersykur ya Allah

tension blog jd lintang pukang, heh

ok, sure 2 3 4 5 hari ni, soalan paling femes kat ym ke fb chat ke hape ke,

selepas salam, mostly
"upu cane? dpt upu? dpt mane? upu ape?"

alhamdulillah, sy dpt Asasi Kejuruteraan dan  Sains Komputer di UIA. Dan...ianya membuatkn sy tergamam seketika pertama kali sy memandang result upu tu.

sy x tahu apakah kos yg sy dapat itu, i have no clue, satu hari blurr, blurr thp terok.Hehe

smpikan nak sebot singktn kos ni pon i dont know, engineering ke? comp engineering ke? comp engineering la kut..

so, ape apepon, sy bersykur kehadratNya sbb dpt upu ni. Tahniah buat kwan2 yang dpt overc, upu, matrik, dan lain-lain lagi. Perjalanan kita masih jauh.

dan, kalo yg x dpt apa yg dihajati, sy fhm, xpe, mungkin ada sbb kenapa Allah beri kita mcmni. Mungkin ada hikmah disebaliknya. Di mana-mana pon sama shaja. Asalkan kita dapat mengejar cita-cita kita. ya. ;) InshaAllah

All the best semua.
Allah knows the best. :).

4 comments:

alinac lover said...

hehe..tahniah na ceq..

mujur yong xde tny..malu nk tny sebenarnyer..hehe

bila maw p sna??

amierul said...

tahniah..tapi kos ko uh cam payah je aq dgr..haha.takpe..strive for it!!..go.

zida said...

yuhu salam ziarah dan slm perkenalan. :) zida pun dapat course tu jugak. amek x??

Aina Mardhiya said...

@alinac lover: terima kasih yong,,pi 21 kut.

@amirul : thanks, i'll try strive..all the best utk ko gak

@zida : ziarahlah selalu :)..inshaAllah aina amek, wat bout u zida?