Thursday, April 1

TAG-edited

Bile dah kena tag nama BESA2 dgn Kak yong..hihi..mmg kene paksa la ni...>.<..ok,ok Kak Yong, aina jawab ni...hehe..:).sori lambat cket..rse mcm da brzaman trtunggak...

Tag ini datang dari Kak Yong ...

1 - Siapakah diri anda di rumah?

 - hmm..sorila tapi aina x suke sgt nak brtahu diri dkt sini. Bukan ape. Adela sebabnye. Mngikut pengalaman. Secara ringkas, bila da xde keje maka aktiflah akaun fb dan blog ini, fb tu tmpt utk berkebun2..hihi dan berniaga kafe...best jugak ble da lame2 men. Lain2, kene tanye sendirila ye.

2 - Siapakah diri anda di samping rakan?

- adik kecik, haha....xdela...saya rasa selesa dgn kawan2 saya. dan apa jua pandangan diorg saya terima...And I luv them. So mereka sndirila mengetahui mcmmana aina bagi mereka.

3 - 3-5 benda yang diidamkan masih blum tercapai

a) huhu..mstila nak amik lesen driving...hehe...(kalo kerajaan xnaikkan ke 21, lg 2 taun, kalo naik, lg 5 tahun la jawabnye...sabar je la...)

b) nak pegi buat umrah skali lagi..sgtla rindu..

c) nak tunggang kuda...hehe...

d) nak jalan2 dengan kawan

e) nak mcm2 lg tp da x igt...

4 - Siapakah nama pasangan anda?

pasangan??byk makna tuh..i dont know la...pick je la sape2...jd, si penyanyi ini..

5 - Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda?

a) Suara dia sgt sedap..

b) ayat dia xpnh lari dari perlu brfikir scr tinggi dan pnuh mksud falsafah...10 kali fikir baru faham ayat yg dimaksudkan...ada satu lagu dia mmg susa nak faham.

c) dia seorg yg bersahaja

d) dia mix-up...

e) dia hormati smua org....and dia da sampai peringkat antarabangsa dalam nyanyian....haha..mmg sedap lagu2 dia...

6 - Bila tarikh anda couple?

xpnh catit plak..haha

7 - Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

kenangan pahit xnk ingat...kngan manis je nak ingat...haha(act, xtahu...)

8 - Lagu tema cinta anda?

ade ke???hmmm.....Kau yang Mengetahui nyanyian Yasin
9 - Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?

Kluarkan lebih banyak idea2 berfalsafah sbb yg skrg ni maseh x cukup..haha...and jadila  penyanyi yang berdakwah di jalanNya...

10- Tag 10 rakan anda yang lain.

ambek je...xde tag2...hehe...

p/s: kak yong, sori ea kalo jawapan x mmuaskan hati..adei..da x tahu nak jwb mcmmane..hihi..thanks la sudi tag aina...

6 comments:

Ahmad Solihin Mohd Amin said...

jeng jeng jeng...sape tu???hahaha

ntah ntah....**** 5**...(await censored sgt??)ade ciri2nye??kah3
Gurau je laa...rlek suda

ape2 un moga bahgia sokmo!

alinac lover said...

hehe..tq2 na adik manis..
oke da jwpn mcm tuh~

Aina Mardhiya said...

ak rse cm tahu sape ko mksudkn,,,and kalo dye...
weyh, ni penyanyi yang da pro ah..da sampai peringkat antarabangsa da..

xde ah mcm budak yg ko mksudkan tu..gile ke hape??

ko nieyh...ape2 un ak maintain rilek...

Ahmad Solihin Mohd Amin said...

cecece...'rilek'....bagos2
sape ek??aku knal kah???hahaha

aku x mention sape2 un...xtau laa....ade yg...jeng jeng jeng(isk3 ko ni solihin weeeeiiii)

xpe...mantain rilek lg ek???huhuhu

Safwan Mukhtarah said...

Saper kah itu????

Aina Mardhiya said...

Solihin > saje ko nak cari pasal..haha...da tulis nama, bole pulak xkenal...xyah la berlakon..hehe
ape2 pun...maintain2 rilek~~~

Safwan > xdak sapa2...sibuk ja..hehe...