Monday, April 19

Seronok

Despite kejadian yg brlku,
ada sesuatu yg mnyeronokkan,,,

Selesai segala cekadak, bli brg, mkn tengahari di AEON...,

Tergerak hati nak ziarah seseorang. Rasa sblum ni dia ada cakap rmh dia mcm berdekatan sahaja. So, called dia kalau2 dia ada d umah.

CANTEK! dia ada di umah!

Straight ke rumah dia. Naik bukit, turun bukit, berapa byk papan tanda kwsn rekreasi. Mcm best je tempat tu.

Senang juga hendak mencari rumahnya. Sampai di kawasan rumahnya, adik dia begitu suka menyambut kami. Siap tunjukkan parking. Dia tunggu di depan pintu umah. Dah lain sikit mukanya, munkin sebab dah lama x jumpa.

Mahu tahu siapa dia?
Dia adalah.....

 my sis
NURUL SYUHADAH BINTI SAHARUDIN 

ok, kunjungan ke rumah dia sangat menghiburkan. Haha.
Sangat meriah. Bukanla macam pesta tu, tapi peramah gile parents dia.
Haha :D

Lepas satu cerita, satu cerita. Lepas satu ilmu, satu ilmu. 
Balik dekat pukul 5 ptg. Sangat best. Lepas rindu. huhu3...


Selesai 17/4...



18/4

waktu tengah santai2 dekat umah abg ngah, tiba2 dengar rington mesej hp..Hurm...bc je la...

Waaaa!!! Syuhadah/Yodae nak dtg. Dia nak buat KUNJUNGAN BALAS.
Alang2 dia melawat kakaknya di USIM, so family dye nak dtg la. Kenal2 dgn parents kami pulak. Semalam waktu pegi tu, just ak dengan abg ngah ak je. Parents x ikut. Dah kebetulan Johor2 ni. So, x salah nak kenal.

mula2 mcm, eh btolke dye ni nak dtg???mcm x prcaye la...tp lps tu dpt confirmation msj dr dye nak dtg umah. Waa!!! best gile. bole jumpa sekali lagi. Katanya nak tgk2 akak dye dekat USIM, nak bwk akak dy g shopping. Jadi dah dekat tu, dia singgahla kejap dengan family dia.
BAHAGIA woo!!!

Dye ad tgk blog kawan2.
Dye krm salam pada suma khususnya E15 .

 Kunjungan balas yodae di rmh
Makasih noona


:)
Alhamdulillah, hr yg mnyeronokkan.

4 comments:

sarah iman said...

jeles

ceh aina, bukan nak melawat aku. haha

dekat tu. bangi

;D

Aina Mardhiya said...

@sari

ko x jmput pon,

ah seganlah ana nak pegi ;)

haha..

next tyme plak ya! bla ko nak kawen ke???hihihi...:D

bangi kat mne tu???

sarah iman said...

ceh aina

dtg je dtg. hhaha

tuh la, ada kat bangi roger

nanti aku nak bg red carpet

bangi kat MPI

Aina Mardhiya said...

@sari

hehe..InsyaAllah

red carpet..lagi ak segan wo000...haha