Wednesday, February 24

sshnye...

Ni adalah post ke-100..hahhahaha

*excited lak

Hurm...SUSAHNYE nak wat pilihan utk diri sendiri..

Pharmacy atau Dentistry atau Nutrition/Dietician atau Engineering..

Serabut!
Smpi harini, ak x isi lg UPU tu..asal nk isi je,mcm2 ak pker..

Kalo InsyaAllah la ak ambik nutrition dkt UIA..nape dept.dye kecik sgt..mcm xde student je...*suke hati aku je ckp cm 2..

Smlm abeh sehari ak round dlm tenet ni cr maklumat, pun x meyakinkn..

Apakah prospek nutrition utk jangka masa panjang???


7 comments:

alinac lover said...

wah..nk amik kos yg gempak2 ya..
bgus jgk tuh..
amat teruja saya rasa..
hehe
smga dpt wat pilihan yg tepat..
amin!

nawal said...

istikharah..

nutrition?? ntahla

Aina Mardhiya said...

alinac lover,
terima kasih

nawal,
hehe...InsyaAllah..

Areena said...

amik farmasi ah sedap.

Aina Mardhiya said...

areena: Farmasi?ramai srh ambik tu..pasaipa ha?

sarah iman said...

saya pilih nutrition !
if dietician pun kerja kat hosp kan
jadi specialist
sebab dulu adik kita ada masalah berat bdn, die jumpe dietician

nutrition, awak nnt yang kawal segala makann pesakit kat hosp :D

hehee. tuh je kot aku tahu

tapi, pharmacist not bad la :)

Aina Mardhiya said...

sarah iman: thanks..info mmbntu..