Saturday, February 13

saje-saje

Bykkan drpd kte bosan? Sy sndiri pun dh bosan nak sebut bosan..Btuahlah bg mrk yg ada keje, yg ada klas, yg punyai kerje trsndiri, yg bleh amik lesen dan sbgnya. Tadi saya kol kwn sy, dye tnye nape x ambk lesen? hmm...kalau bleh ambk sy dah ambk dah, cuma umo sy x mmbnrkn..dgr je dah abis skola..sy masih 16 la,,,

Bg mghilangkn ketidaktahuan utk mbuat apa2, sy cubalh utk download plbg jenis crita. Abes suma sy tgk, yg x pnh taw pon sy tgk, 2012, Home Alone, Baby's Day Out, G Force, Santa Buddies, Ice Age 2,3, smpikn ke crita masa kecik2 dulu...kdg2 tu tgk le crita korea kat soju..sy ni x le expert bab2 cite korea ni tp time kasihla kat eyqa sbb bg link tuh. Kalau ade sape2 nak rekomen crta best2, silela rkomen ye.

sy x taw npe tapi laptop ni cpt panas sgt skrg nih..mcm2 cara dah wat nak bg dye sjuk, ltk cooling pad la, ltk depan aircond la, dktkn kipas angin la, mcm2 la...pns dye bukn pns2 biase, pns thp kalo ltk tgn, lame2 leh rs nak mlcur, takut le kalo satu hr nanti dye tpdm ke ape ke, Nauzubillah...sbb bnde2 nih dh blaku kat laptop2 abg2 sy...Kpd comp expert, brilah pndpt ye mngapa hal sbgini bleh trjadi???

Bil letrik naik mlambung...
eh sy nk tanye, kalo kte biarkn je suis tu trbuka tapi x sambung dgn ape2, karen mngalir x???gila lah bil trkini, trkjut!

sy sgt neves sbb diowg kate result kluar 28 nih..tlgla jgn main2,,,ble sbnrnye??ade kate awal bln3 la, tp plg hot skrg nieyh 28 nih la..Tlg doakn bsame. Result Spm ni...

Sy sgt tringin utk mjaga mana2 budak skrg nieyh..he3x, owg kate pnt..try aritu mntk keje taski dpn umah tp smpi arini x de jwpn..xde kosong le tuh agknye..ade sape2 nk antar mane2 dak kecik ke cni???hihihi...

mmndgkn sy tinggal di tmpt yg bleh dikatakn ramaile cinenya, ps2 mstila ramai cine2 ni balik kg, dr kl, johor, sermbn, segala lg lah...
dh bagaikn dok tgh2 tmpt bom ngn tmbk mnmbak, sgala bunyi boom bang kt blkg..tgh2 mlm lak tu kgkdg, owg tgh tdo tyme tu le dye nak kaboom!!!kuat2,,,sbr je lah...T__T gong xi gong xi la tu!!

kpd mreka yg sudi mmbc, trime kasihla diucpkn...Moga2 khidupn anda lbh brbhgia,,,sy x le pndi blog2 nieyh..thanks for de support..

brangan je nih....





3 comments:

nawal said...

aina mu donlod kt mne?

Aina Mardhiya said...

nawl,

ak dwnload di Bittorrent..

nawal said...

ako pon dgr 28 senanye..
ko dgr 28 dri mne?