Sunday, January 31

ALKIS

  1. Post sebelum ni ade ckp tntg sape yg berminat nak join grup tu,leave email. Sy nak tolong dftarkan...
  2. Alhamdulilah, ada respond,
  3. Jadi, terima kasih byk2.
  4. Kalo masih x dpt email dr pihak trsebut, harap dpt brsbr ye. Ada maslh sikit kot.
  5. Kalo ada yg minat, tapi cm....., bolehla tanye@ leave email anda.
  6. Sebarang pertanyaan boleh diajukan.
  7. Tinggal je soalan tu, InsyaAllah kalo bleh jwb, sy jwb.
  8. Kalo nak tanye kat ym pun boleh je, jgn riso, sy x charge duit....
  9. dan, kalo boleh, cepat2 la ye...
  10. Sebab sy nak dftrkan byk2 sekali..hihihi..
Kongsi sedikit,

Adalah lebih digalakkan utk mnggunakan Gmail bg menyertai ALKIS, sbb Gmail menyusun semua email dlm topik yg sama, adalh lebih mudah bg anda. Tapi, kalo mahu menggunakan email lain juga tidak mengapa. Bukanlah suatu paksaan.

Terima Kasih


Aina Mardhiya



2 comments:

ismatz-215 said...

Salam,
mntk maaf.. ana x paham isi pos ni.. berkaitan alkis ke.. daftar apa.? mcm mana..? bleh tak tolong tulis dkt shoutbox blog ana..? atau just reply comment nie..? syukran..

barakallahu fii ki..

Aina Mardhiya said...

Saudara,

post ini berkaitan dgn pndftrn utk ALKIS..khusus untk lepasan KI..kalau saudara mahu mndftr biasanya mnggunakan pihak yg suda bdftr..dan kalau dftr pakai emel ni xde ape2 byrn..jadi, kalau saudara nak mndftr bolehla berikn email..sy tlg dftrkn..bila dh dftr, bolehla tlg dftrkan org len pula...

Terima kasih